Copy
Lean Office Training start 13 april 2017
View this email in your browser
Uw product bestaat uit een dienst of service? Ook in de Engineering en Office omgeving blijkt Lean dé aanpak voor het verbeteren van de klanttevredenheid en efficiency!
Het Lean Management Network start 13 april met de 5-daagse Lean Office training. Onze docent (Lean manager uit de praktijk) helpt u met de vertaling van de Leanprincipes, tools en technieken naar uw organisatie! Deze training verschaft u de route. Overige trainingsdata zijn: 20 april, 11 mei, 1 juni, 15 juni.
Investering
Uw investering bedraagt € 1.895,- excl. btw, niet leden betalen €  2.195,- excl. btw.
De kosten zijn inclusief studiemap, inspirerende leeromgeving en uitgebreide lunch.
Bestemd voor:
Medewerkers, managers en lean-projectleiders die lean verbetertrajecten (gaan) begeleiden op het gebied van ondersteunende processen zoals sales, klantenservice, inkoop, facturatie en financiën bij Productiebedrijven en Dienstverlenende organisaties (zorginstellingen, banken, verzekeraars, utiliteitsbedrijven).
 Bijzonderheden
Proces Mapping, toegevoegde waarde analyse, 7-verspillingen, oorzaakanalyse, Pickchart en verzilveren vormen de basis ingrediënten van dit programma. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de achterliggende theorie inzichtelijk gemaakt. Randvoorwaarden, uitgangspunten en tools worden duidelijk uitgelegd engeoefend. Het is van belang om gedurende de training binnen het eigen bedrijf een Leanproject uit te voeren om de theorie direct in praktijk te brengen. Hiermee wordt de investering direct terugverdiend!
Gewenste vooropleiding
MBO+ en HBO
 Lesmateriaal
Implementatie in de dienstverlening vergt een speciale aanpak. Wij bieden u succesvolle voorbeelden van Lean Programma’s: hoe start je? Welke doelstellingen zijn relevant? Hoe kan succes gemeten worden? Welke methoden en technieken zijn bruikbaar? Deze training geeft u de handvatten om met behulp van een duidelijk stappenplan uw Leantrajecten succesvol uit te voeren.
Locatie
De training vindt plaats centraal in het land. Een uitgebreide lunch staat tot uw beschikking. Indien gewenst kan de cursus op locatie georganiseerd worden! Wij maken voor u een prijsopgave op maat.
Overig
Bent u geïnteresseerd maar u heeft nog vragen aarzel niet en neem contact met ons op. Wij informeren u graag. Ons LMN secretariaat is dagelijks bereikbaar op 085 87 69 280 of per mail annelies.dieperink@leannetwork.nl

 
Meld u hier aan
Copyright © 2016 Het Lean Management Network, All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@leannetwork.nl

Wil je op een andere manier deze emails ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren hier updaten of uitschrijven van deze mailing
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LMN · Postbus 49 · Woerden, 3440 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp