Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!

De lente is goed begonnen in Breda! We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het spelen en hebben al een aantal hele leuke wedstrijden voorbij zien komen. Vorige week was het weer tijd voor een derby als vanouds: Dames 1 trad op ons eigen veld aan tegen de dames van Zwart Wit en maakte er na een lastige eerste helft alsnog een verdiende 2-2 van. Vanochtend won meisjes D1 een hele spannende wedstrijd tegen de dames van Den Bosch: na een hele snelle 1-0 tegen stond er na 70 minuten toch een 3-2 stand (voor Breda) op het scorebord. Leuk om te zien dat er zoveel publiek langs het veld stond om de dames aan te moedigen!
Morgen bent u van harte welkom voor de thuiswedstrijd van Heren 1 tegen NMHC (Nijmegen) om 14.45 uur en het daarop volgende the-dansant met als thema "Guilty Pleasure - Karaoke". Vanavond is het eerst nog even tijd voor het AB-feest, thema "Once upon a time"!
We wensen iedereen alvast een heel mooi weekend toe.


De redactie
redactie@hcbreda.nl

Het belooft weer een veelbewogen en gezellig weekend te worden. Eerder vandaag hebben we een behoorlijk aantal van onze (oud-)leden (en een enkele buurtbewoner) gerustgesteld over het betaald parkeren dat per vandaag zou ingaan... Lees meer 
Een belangrijk bericht voor alle leden, ouders en betrokkenen van BH&BC Breda! Binnenkort komen de functies van wedstrijdsecretaris jeugd en secretaris van het bestuur vacant. Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste duizendpoten voor de invulling van deze functies! Bent u of kent u zo iemand? Lees het hele bericht hier
Heeft u de volledige versie van de film al gezien?? Wat zijn we trots op
ONZE STAD ONZE CLUB BH&BC Breda!!
De komende weken krijgt u belangrijke mail van onze communicatiecommissie. Alle leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen krijgen dan een uitnodiging om deel te nemen aan een communicatieonderzoek. Hierbij wordt gevraagd om aan te geven hoe u bij voorkeur op de hoogte gehouden wilt worden van alles wat er zich op en rondom ONZE CLUB afspeelt. Het onderzoek zal 100% online uitgevoerd worden, wat betekent dat alle ondervraagden een link toegestuurd krijgen die leidt naar een lijst met hoofdzakelijk meerkeuzevragen. Het invullen van deze lijst kost circa 5-10 minuten. Lees hier meer!
BH&BC Breda vierde in 2016 haar 110-jarig bestaan en wil dit in mei graag nog een keertje vieren met zoveel mogelijk oud-leden, leden en iedereen die Onze Club een warm hart toedraagt.

Op zaterdag 13 mei 2017 wordt er een reünistendag georganiseerd met op het programma onder andere wedstrijden van Oud-Heren en Oud-Dames 1. Na deze ongetwijfeld fantastische wedstrijden kunt u herinneringen ophalen over de tijden van weleer tijdens een gezellige Thé Dansant. Muziek, dans, borrel, happen, eten; aan alles is gedacht. Zet deze datum dus alvast in uw agenda als u vroeger ook bij Breda heeft gehockeyd of nog hockeyt.

Omdat ons oud-leden bestand niet helemaal up-to-date is vragen wij alle oud-leden van BH&BC Breda om het aanmeldformulier onder de knop aanmelding zo compleet mogelijk in te vullen (https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/reunie-bh-bc-breda/). Op deze pagina kunt u ook zien wie zich al hebben aangemeld voor de reünistendag! Vul a.u.b ook in, of indicatie, van wanneer tot wanneer u bij onze club heeft gespeeld en in welk team. Eventuele gegevens van andere oud teamleden ontvangen wij ook heel graag. 

Wij hopen op veel reacties en natuurlijk een gezellig drukke reünistendag.

Lustrumcommissie BH&BC Breda

Als u beschikt over mailadressen van oud-leden ontvangen wij deze graag via ons mailadres reunisten@hcbreda.nl. Dank!!
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland. Op Hockey.nl vind je de laatste informatie over het EK. Voor tickets, aanmelden als vrijwilliger en meer informatie ga je naar de officiële EK-website.
Voor de laatste nieuwtjes over BH&BC Breda nodigen wij u graag uit om, naast de u bekende club-website (www.hcbreda.nl), ook eens een kijkje te nemen op onze Facebook-pagina, Twitter of Instagram acount. Filmpjes proberen we te verzamelen op ons YouTube kanaal. Heeft u tips, nieuwtjes of wilt u graag een bijdrage leveren aan het op peil houden van onze nieuwsberichten? Mail dan naar redactie@hcbreda.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BH&BC Breda · Burgemeester de Manlaan 26 · Breda, Noord-Brabant 4837 BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp