Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser
Een van de uitkomsten van het communicatieonderzoek binnen onze club was de wens om onze nieuwsbrief te behouden. Vandaar dat we de traditie van de Ouwe Bredasche Digitaal graag voortzetten, weliswaar binnenkort in een nieuw jasje, maar nog steeds met de intentie u te informeren over de belangrijkste wetenswaardigheden.

Voor de vulling van deze nieuwsbrief zijn ideeën/aanvullingen altijd welkom. Wij vinden het heel leuk als onze leden van jong tot oud een boeiend verslag schrijven over hun (nieuwe) team, de ontwikkelingen, de voorbereidingen naar een wedstrijd, de wedstrijd zelf of andere leuke, spannende gebeurtenissen. Zo hebben we voor het eerst in deze nieuwsbrief de column Op weg naar.....de Champions Trophy 2018 waarbij dus ook uw input welkom is!

De redactie
redactie@hcbreda.nl

Woordje van de voorzitter
Het belooft een druk en zeer gezellig weekend te worden op Onze Club. Vanavond (vrijdag) ontvangen we onze sponsoren en vrienden in het clubhuis bij het eerste sponsorevent van dit seizoen. Bij die gelegenheid zullen de coaches van Dames 1 en Heren 1 de plannen voor dit jaar (met een doorkijkje naar het jaar erna) uit de doeken doen. Zoals u wellicht weet voert de KNHB met ingang van volgend seizoen een nieuwe 'promotieklasse' in, waarin de beste 12 teams onder de hoofdklasse zullen uitkomen.  
Lees meer
Nieuws
Verkoop gevonden voorwerpen
Op zaterdag 30 september worden de niet opgehaalde gevonden voorwerpen van afgelopen seizoen weer verkocht op de club. Het zijn vooral truien, trainingsjacks, hockeysticks, scheenbeschermers, handschoentjes, regenjacks en joggingbroeken.
Misschien zit er nog iets moois voor u bij? De verkoop vindt plaats in het clubhuis van 10.00 tot 13.00 uur.
Jongste jeugd clinic van Heren 1
Leren keepen van ex jong oranje keeper Rolf, of de aanstormende talenten Joost en Teun? Leren verdedigen van Jordy, Maarten en Michiel? In alles beter worden door tips van Stijn en Bastiaan? Leren slepen als Rick en Floris? Doelpuntjes maken als Bart, Maurits, Floris-Jan en Loek? Trucjes leren van Mark, Tijn en Lodewijk? Net zo snel worden als Maurits en Bob? Van Jaap, Jan en Niels leren hoe je een echte middenvelder wordt? De tip in van Emiel leren? Of al je basistechniek opvijzelen waardoor je net zo goed wordt als Luc en Coen? Doe dan mee aan de clinic zaterdag 14 oktober van 11.00 - 13.00 uur (vanaf 10.30 uur melden)! Tot dan toekomstig Heren 1 en Dames 1 spelers!
 
P.S. De clinic is bedoeld voor spelers en speelsters uit de 6-tallen en 8-tallen. Inschrijven kan via een mail aan clinicbredaheren1@gmail.com o.v.v. naam, team en leeftijd. Kosten 10 euro (te voldoen op 14 oktober).
BH&BC zoekt (ouder)scheidsrechters
Graag willen we u, mede namens onze voorzitter, wijzen op het volgende... Onze club (net als andere clubs in Nederland!) verwacht dat alle ouders hun scheidsrechterskaart halen en bereid zijn om zo af en toe een wedstrijd te fluiten. Binnenkort gaan de scheidsrechterscursussen voor ouders weer van start. Het is cruciaal dat ouders die nog geen kaart hebben daaraan deelnemen. Binnenkort meer over de te starten scheidsrechterscursussen op onze website en in de app. 
Heeft u al een keuze gemaakt voor inning van uw contributie?
Zoals op de website reeds te lezen was, is onze club een samenwerking aangegaan met ClubCollect. Zij gaan ons ondersteunen met het versturen van de facturen, betaalverzoeken en eventuele herinneringen. Inmiddels hebben onze leden allemaal een e-mail en/of sms gehad. Al bijna de helft van onze leden heeft inmiddels een keuze gemaakt voor betaling ineens of automatische incasso. Heeft u nog geen keuze gemaakt, wilt u dit dan alsnog doen?
Lees meer
Hockeytraining voor niet hockeyers
Wil jij graag hockeyen, naast je huidige sport, om het eens te proberen of om volgend jaar de overstap te maken? Dat kan. Vanaf vrijdag 27 oktober (na de herfstvakantie) ben je van 17.00-18.00 uur (veld 4B) van harte welkom! Deelnemen kan van 6-12 jaar en kost slechts 40 euro. Meld je snel aan want vol is vol.
Lees meer
Op weg naar de Champions Trophy 2018
De Champions Trophy 2018 komt naar Breda!!! Dit internationale toernooi met de zes beste herenhockeyteams ter wereld vindt plaats van 23 juni tot 1 juli 2018. Het toernooi vindt plaats op de velden van BH&BC Breda en we gaan er één groot Bredaas hockeyfeest van maken.

Namens de redactie willen we de weg naar de Champions Trophy gaan volgen, op onze website, in de nieuwsbrief en op social media. Voel je vrij om te reageren aan redactie@hcbreda.nl met een leuk verhaal, een toelichting vanuit de organisatie of iets anders spannends over de Champions Trophy 2018!
Vrijwilligers
Wat we nu al wel zeker weten is dat we voor deze Champions Trophy veel, heel veel vrijwilligers nodig hebben die in de voorbereiding of gedurende de week dit fantastische evenement tot een succes gaan maken. Aanmelden kan via infoct18@hcbreda.nl.
Op de agenda
Vrijdag 29 september Sponsorborrel
Zaterdag 30 september Verkoop gevonden voorwerpen
Zondag 1 oktober Oktoberfest
Maandag 2 oktober Bestuursvergadering
Zaterdag 14 oktober Clinic Heren 1 voor jongste jeugd
Maandag 16 oktober Herfstvakantie met Bovelander kamp
Lees meer
LISA
In onze nieuwsbrief zullen wij u met regelmaat informeren over de werking en mogelijkheden van LISA (ledeninformatiesysteem). Wist u bijvoorbeeld dat u na inloggen op onze website alle informatie over uw team kunt vinden en ook zelf informatie kunt toevoegen zoals een teamfoto, wedstrijdverslagen (leuk voor onze nieuwsbrief) en nog veel meer. Heeft u vragen, mail ze ons. In onze volgende nieuwsbrief behandelen we uw vraag graag!
En dan nog...
Weet u dat onze club niet alleen een eigen mobiele BH&BC app heeft (waarin u alles kunt vinden over te spelen wedstrijden van alle teams en uiteraard uw eigen team en/of de teams van uw kinderen als favoriet kunt instellen, de standen, nieuws over onze club, de agenda en nog veel meer) maar ook een eigen Facebook pagina en Instagram account. Dus wilt u graag op de hoogte blijven en zelf alles over onze club en uw team volgen, download de app en volg ons op Facebook en Instagram!
 
Website: www.hcbreda.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BH&BC Breda · Burgemeester de Manlaan 26 · Breda, Noord-Brabant 4837 BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp