Copy
Nieuwsbrief BH&BC Breda
View this email in your browser

Welkom bij Ouwe Bredasche Digitaal!

Het heeft even geduurd, maar daar zijn we weer!!! Na de lange zomerstop is de competitie inmiddels al weer een paar weken oud en hebben we het nodige nieuws verzameld voor een verse editie van de digitale nieuwsbrief. 

We zijn op dit moment hard aan het nadenken over de manier waarop we deze nieuwsbrief in de toekomst verder vorm kunnen gaan geven, zowel qua inhoud als qua uiterlijk. Dus mocht u hierover ideeën hebben of zin hebben hieraan mee te werken dan horen we graag van u!

Veel leesplezier gewenst!


De redactie
redactie@hcbreda.nl

Nieuws
Jullie komen toch ook? Op zaterdag 15 oktober nemen we om 10.30 uur officieel afscheid van Gé Mous, de man die jarenlang het middelpunt was van de Bredase jeugd- en jongste jeugdopleiding. Vorig jaar heeft Gé aangegeven te willen stoppen met zijn werkzaamheden voor onze club. Maar een club zonder Gé Mous kunnen we ons bijna niet voorstellen, dus staan we hier aanstaande zaterdag nog even bij stil.
Lees meer
Aanstaande zaterdag (15 oktober) strijden JA1, MA1 en MB1 bij de play-offs voor een plek in de landelijke competitie. Indien zij zich niet plaatsen voor de landelijke competitie, zullen zij na de herfstvakantie uitkomen in de super competitie. De play-off wedstrijden vinden dit jaar plaats bij H.V. HOD in Valkenswaard en beginnen om 10.00 uur. Onze jongens en meisjes hopen op veel steun uit Breda! 
Het speelschema vindt u hier, en de routebeschrijving hier.
Nog maar een paar weken en dan viert onze club officieel haar 110-jarig bestaan. Op zaterdag 5 november gaan we dit natuurlijk uitgebreid vieren op het lustrumgala. Sinds vorige week kun je je kaarten voor het gala bestellen op deze link.
Doe het snel, want ook hier geldt: op=op!!
 
De afgelopen weken stonden we stil bij het overlijden van een aantal mensen die veel voor onze club hebben betekend. Op de website vond u berichten naar aanleiding van het overlijden van lid van verdienste Puck Elsevier (96) en oud-bestuursleden Kees Haspels (91) en Cees Outshoorn (94). Wij wensen hun familie, vrienden en overige bekenden heel veel sterkte met dit verlies.
De berichten nog eens nalezen? U vindt ze hier, hier, en hier.
De laatste dagen lezen en horen we over kunstgras van alles in het nieuws en dan met name over het gebruik van gemalen autobanden die hierbij gebruikt zouden worden. Het gaat hier om het materiaal waarmee de velden worden ingestrooid. Verwerkte autobanden ingestrooid in kunstgras komen wel bij voetbal voor, maar niet bij hockey! Hockeykunstgrasvelden zijn waterveld (ons veld 1 en 2), semi-waterveld (ons veld 4) of zandveld (ons veld 3). Deze worden besproeid met water of ingestrooid met zand (of een combinatie, bij een semi-veld) om een grotere gladheid en balsnelheid te bereiken. Dit geldt voor alle hockeykunstgrasvelden, ook bij andere clubs. Er worden dus geen schadelijke stoffen, afkomstig uit autobanden in verwerkt. Kortom: U kunt dit weekend weer met een gerust hart gaan hockeyen!
Woordje van de voorzitter
Heeft u al kaarten voor het lustrumgala? Op zaterdag 5 november vieren we ons 22e lustrum op stijlvolle wijze in Hotel Nassau. Met een swingend avondvullend programma zullen we om 00.00 uur de officiële 110e verjaardag van onze club (op 6 november) inluiden. We hopen dat onze leden en hun families in grote getalen aanwezig zullen zijn op deze speciale avond.
...
Lees meer
LISA
Neemt u ook regelmatig een kijkje op onze website? Behalve het clubnieuws vindt u hier ook belangrijke informatie over evenementen (t-dansants en jeugdfeesten), aankondigingen van de HOTs en wedstrijdsecretariaten, informatie van de arbitragecommissie, het wedstrijdprogramma, de uitslagen van afgelopen weekend, etc. Maar ook voor coaches en trainers is er veel handige informatie te vinden, zoals spelregels en instructiefilmpjes. Kijkt u maar eens hier of hier...
Als u inlogt op de website met uw lidnummer en wachtwoord heeft u bovendien toegang tot uw persoonlijke pagina met de trainingstijden en wedstrijden van al uw favoriete teams (familieleden) handig bij elkaar in een oogopslag. Bovendien is sinds kort ook een digitale ledenlijst beschikbaar via de website, handig als u snel even een nummer van een invaller moet hebben... Meer weten? Klik dan
hier!
Arbitrage
Op maandag 31 oktober vindt er weer een scheidsrechtersexamen plaats op de club! En dit is niet alleen voor jeugdleden... De arbitragecommissie doet een dringend beroep op ouders en coaches om ook hun scheidsrechterskaart te halen. Dit betekent niet dat u dan meteen iedere week moet fluiten... Wel dat u in ieder geval op de hoogte bent van de regels en zo af en toe ingezet kunt worden om een wedstrijd (bijvoorbeeld van uw zoon of dochter) te fluiten. 
Lees meer
En dan nog...
We gaan weer beginnen met de hockeytraining voor niet-hockeyers, ook wel bekend als de hockey-voetbal training! Wil jij graag leren hockeyen, naast je huidige sport, om het gewoon eens te proberen of om ooit de overstap te maken? Dat kan! Vanaf vrijdag 4 november (na de herfstvakantie) staan er iedere vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur enthousiaste trainers voor je klaar. Afhankelijk van leeftjid en balvaardigheid wordt je ingedeeld en krijg je training op maat. Meer weten? Klik dan hier!!

 

Website: www.hcbreda.nl

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BH&BC Breda · Burgemeester de Manlaan 26 · Breda, Noord-Brabant 4837 BN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp