Copy
LiesFLITS
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
Kun je dit niet goed lezen? Klik hier om het in je browser te lezen
LiesFLITS 03-17
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
27 maart 2017
Resultaten van de tweedaagse workshop Werken met het boek
 

Wees erbij!

Aanstaande zondag 2 april '17 zal ik voor het eerst een echte demo geven waar je bij kan zijn. Ik laat zien hoe je met mijn boek 'Portretschilderen in olieverf, de basis' aan de slag kan. De plek zal in het oosten van het land zijn, eindelijk eens geen Randstedelijk uitje!
Bij de Kunstburg te Doesburg (Gelderland) zal ik mijn palet opzetten en er tegenaan gaan. De winkel voor kunstenaarsbenodigdheden wordt gedreven door zeer enthousiaste mensen, met een prima workshopruimte voor meer activiteiten dan alleen maar verkoop. Ik neem ook de originele schilderijen van het boek mee, echt is toch anders. Van 13.00 tot 17.00 uur ben ik er om te schilderen, je vragen te beantwoorden en te signeren wellicht. Ik heb begrepen dat ze een aantrekkelijke dagkorting aanbieden voor de materialen uit het boek!!
Het adres is Kunstburg, Kerkstraat 34, 6981 CN, Doesburg, tel: 0313-438799, info@kunstburg.nl.

Voor de liefhebbers van het subtiele


Deze prachtige Jean Clouet (portret van Beatrix Pacheco, 1539) inspireerde mij om een korte, compacte cursus fijnschilderen in de meivakantie (= eind april!) aan te bieden. Zo precies kunnen werken, mooi dun geschilderd, glaceren, verdassen, uithalen en modelleren, welke echte schilder wil dat nou niet in de vingers hebben?
Al het bijwerk van de jurk zal geen haalbare kaart zijn, maar een puntgaaf kopje met een lelieblanke huid moeten we wel in drie dagen voor elkaar krijgen! Kijk maar eens of jij van de partij zou willen zijn op Cursus portret in fijnschildertechniek.

En dan nog speciaal voor mannen...


Het is nog wel ver weg, maar ik wil jullie er toch op attenderen want wellicht vraagt deze workshop wat meer tijd om rond te zingen: Portretschilderen voor mannen! Serieus, exclusief voor mannen! Hoe en waarom lees je als je op de link klikt. Ik denk dat het erg leuk wordt. Misschien een mooi cadeau voor die schilderende familievriend die een jubileum viert?

Ik hoop jullie weer morgen en elke dinsdag tussen 12.30 en 12.45 uur bij Broodje Verf te verwelkomen! Kijk op Facebook en later op de dag op mijn Youtube-kanaal. Elke week ben ik een stukje verder met het portret van het jongetje met de bal. Mijn broer Synco en ik bereiden hier de livesteam voor: Spannund!

Hartelijke groet! Liesbeth 
 

Liesbeth van Keulen

Managing director Portretschool Amsterdam
 
Judith Leyster, zelfportret, 1630
Judith Leyster (1609-1660), 
zelfportret 1630, 
olieverf op doek,
74,6 x x65,1 cm

Portretschool Amsterdam

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: portretschool@gmail.com
Website: www.portretschoolamsterdam.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/portretschool.amsterdam/
Twitter: @atelierenschool
 

Atelier Liesbeth van Keulen

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: liesbethvankeulen@gmail.com
Website: www.liesbethvankeulen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/liesbeth.vankeulen.5
Twitter: @portretliesbeth
Pinterest: portretliesbeth
LinkedIn: Liesbeth van Keulen
Copyright © 2017 Portretschool Amsterdam, All rights reserved.