Copy
LiesFLITS
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
Kun je dit niet goed lezen? Klik hier om het in je browser te lezen
LiesFLITS 01-17
berichten van Portretschool Amsterdam en Liesbeth van Keulen
3 januari 2017

Laat 2017 een jaar vol schoonheid worden!


En om de daad gelijk bij het woord te voegen plaats ik dit prachtige schilderij van de Deense schilder Vilhelm Hammershøi bovenaan deze eerste nieuwsbrief van dit jaar. 

Op zondag 22 januari geef ik een eendaagse workshop Interieur schilderen in de stijl van deze meester van de verstilling. Lijkt het je heerlijk om hier mee aan de slag te gaan, dan kan je je nog aanmelden: aanmeldformulier. Je bent van harte welkom om je eigen 'verstilde interieur' te schilderen.

Reeds aanstaande zaterdag 7 januari ben ik van 11.00-16.00 uur in Art Supplies Van Beek in Badhoevedorp. Ik ontvang je graag om een persoonlijk opdracht in je eigen exemplaar van mijn boek 'Portretschilderen in olieverf, de basis' te schrijven.
Ik vertel wat de kern van het boek is en beantwoord je vragen. Heb je nog tips nodig voor een portret waar je momenteel aan werkt? Neem een foto of het schilderij mee en ik help je die middag graag. Ik hoop je te ontmoeten.

Alhoewel we nog midden in de winter zitten wil ik graag de aandacht vestigen op de zomercursussen en nieuwe workshops. Een deel van de zomercursussen is al (nagenoeg) vol, daarom heb ik een nieuwe basiscursus Portret intensief Plus gepland. Speciaal voor de nog niet zo gevorderde schilder die er eens lekker vijf dagen tegenaan wil gaan. Een zomercursus in eigen land, relaxed!! Tegenwoordig kan je met Airbnb makkelijk betaalbare overnachtingen in de buurt vinden :-).

Een andere nieuwe zomercursus is speciaal voor mensen die met mijn boek onder mijn begeleiding willen werken. Het kan tweedaags of driedaags. Helemaal voor jou op maat met een goed naslagwerk erbij! Het boek is op het atelier te koop.
Werken met het boek kan ook op twee zondagen in het vroege voorjaar voor als het je in de zomer niet schikt.

Last but zeker niet least: er staat een nieuwe datum gepland voor een nieuwe recordpoging Portretschilderen online!! Het was zo ongelooflijk leuk en succesvol afgelopen 12 november 2016 dat zowel het Royal Talens Experience Centre als ik alvast zaterdagmiddag 4 november 2017 hebben geprikt voor #PODP2017!! -Pàk op dat penseel!- en zeg het tegen iedereen!! We willen dolgraag er een nog veel groter schilderfeest van maken. Vertel het aan zoveel mogelijk medeschilders, schilderdocenten en iedereen die het maar interessant zou kunnen vinden. Wijs ze er op dat het wel zo handig is om zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief zodat ze op tijd op de hoogte zijn van de details. Dat kan makkelijk via de website of via deze link: inschrijven nieuwsbrief

Er staan natuurlijk nog veel meer activiteiten voor de komende maanden op het program. Wil je een overzicht? Kijk dan op de agenda.

Een heel hartelijke groet en hopelijk tot snel ziens!! 

Liesbeth
 

Liesbeth van Keulen

Managing director Portretschool Amsterdam
 
Judith Leyster, zelfportret, 1630
Judith Leyster (1609-1660), 
zelfportret 1630, 
olieverf op doek,
74,6 x x65,1 cm

Portretschool Amsterdam

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: portretschool@gmail.com
Website: www.portretschoolamsterdam.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/portretschool.amsterdam/
Twitter: @atelierenschool
 

Atelier Liesbeth van Keulen

* Utrechtsedwarsstraat 28 A/L * 1017 WG Amsterdam * 06 1221 5721 *
 
E: liesbethvankeulen@gmail.com
Website: www.liesbethvankeulen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/liesbeth.vankeulen.5
Twitter: @portretliesbeth
Pinterest: portretliesbeth
LinkedIn: Liesbeth van Keulen
Copyright © 2017 Portretschool Amsterdam, All rights reserved.