Copy
Nieuwsbrief 'zomereditie' 2016

'Simmer yn Fryslân'!

Eindelijk is die er... de zomer!!! Varen, genieten, soms zelfs een beetje schaduw opzoeken... 'By RFU' genieten we ook! Van gezellige gasten, een ijsje verkopen, inchecken van een camper, bootpassant of iemand die 'Op'e Koai' gaat slapen, tot kleine reparaties uitvoeren om iemands bootvakantie toch net wat aangenamer te maken. 

Vrolijkheid, gezelligheid en zelf zus ook wat genieten! 'Simmer yn Fryslân'! Wij houden ervan!


Tot snel!

Het  RFU-Team

Vaartips - vaarinformatie

Onderweg op het water komt u allerlei situaties tegen en bent u, net als iedereen, vast ook altijd op zoek naar de juiste informatie. Op internet is zo veel informatie te vinden, dat je soms door 'de bomen het bos' niet meer ziet... Informatie-websites, Apps, allemaal super handig, maar welke moeten we nu hebben??

Deze vraag willen ú stellen, welke websites bezoekt u om uw verblijf aan boord aangenaam te houden? 

En welke Apps móeten we volgens u downloaden en gebruiken??

Stuur ons uw tip via email! Dan publiceren wij die in de nieuwbrief! 

Enkele Apps op onze eigen smartphones zijn:


De app 'Watersport' van Provincie Fryslân


De waterkaart die wij graag gebruiken, maar ook de ANWB biedt hiervoor goeie opties aan.


Aan de hand van AIS schepen volgen, soms handig voor de veiligheid, soms gewoon leuk om te weten waar bepaalde schepen zich bevinden!

Complete waterrecreatie

In deze zomer-editie een kleine herhaling van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. 

Heeft u geen comfortabele bijboot, maar wilt u onze prachtige omgeving toch eens vanuit een ander perspectief óf vooral ook de nog onontdekte vaarwegen rondom Jirnsum ontdekken? Huur dan eens onze prachtige Bellus sloep genaamd 'Poarte fan Ljouwert'! Deze is al te huur vanaf € 75, incl. verrassende vaarroutes!

 

          WIST U DAT :

 • we naast de verhuursloep ook een open zeilboot (Valk), een SUP, waterfiets of BIC-kano's te huur kunnen aanbieden? 
 • we tevens fietsen voor de verhuur hebben, waaronder een E-bike.
 • we in het weekend op bestelling verse broodjes op de jachthaven hebben? De bestelformuliertjes hiervoor te vinden zijn in de hal van het havenkantoor op bij de spiegels in de toiletgebouwen.
 • u ook gebruik kunt maken van ons ontbijt in het Pension als u aan boord verblijft? Meld dit uiterlijk 17.00 uur de dag van tevoren en schuif lekker en gezellig aan in onze ontbijtzaal!
 • de vouchercodes voor WIFI gratis af te halen zijn op kantoor?
 • u gasflessen en dieselolie bij RFU kunt verkrijgen.
 • u per PIN kunt betalen?
 • RFU ook een kleine watersportshop heeft in het kantoor? Er zijn meerdere onderdelen op voorraad en anders is het op bestelling leverbaar.
 • we, omdat we met zoveel mensen op de jachthaven verblijven, er samen om moeten denken dat het sanitair schoon en toegankelijk is en dat onvolkomenheden gemeld worden op kantoor?
 • dit ook geldt voor het afval? Helpt u ons de afvalstroom te beperken en in goede banen te leiden? Het is 1 van de grotere kostenposten en op boetes betreffende foutief afvalbeheer zit niemand op te wachten.
 • u uw auto in 1 van onze hallen kunt parkeren wanneer u langdurig op vakantie gaat? En dat dit voor u als havengast gratis is?
 • onze mobiele jachtservice er ook voor u is, wanneer u met uw boot onderweg bent?
 • wij u adviseren belangrijke reserve onderdelen aan boord te hebben, zodat hulp onderweg vergemakkelijkt wordt?
 • u, mocht het deze zomer toch eens wat minder goed weer zijn, ook gebruik kunt maken van de Wellness faciliteiten in het Pension? Wij daar een zonnebank en infraroodsauna kunnen aanbieden?
Heeft u nog wensen of ideeën om uw en ieders verblijf op ons waterrecreatiebedrijf nóg aangenamer te maken? Loop dan gerust eens binnen op kantoor, wij staan er voor open! 
 
Jachtbemiddeling - samenwerking Smelne Yachtcenter Drachten

Wij zijn erg blij mét en trots óp de samenwerking met Smelne Yachtcenter in Drachten, zij zullen ervoor zorgen dat booteigenaren die jarenlang 'by RFU' met plezier hebben genoten van hun trotse bezit, nu ook op een proffesionele manier hun boot kunnen verkopen.

Natuurlijk willen we u voor aankoop of verandering van boot ook graag naar Smelne door verwijzen. Vraag informatie over Smelne bij ons op kantoor, wij leggen graag voor u het eerste contact!

Wij hebben hier bij RFU nog wel een paar kleinere boten én zelfs bijboten in de verkoop, waaronder 2 zeer nette Beekmans, een bijzondere Bruynzeel Valk en een stoere Buster! Informeer hiervoor bij ons op het havenkantoor. 

Pension 'Op'e Koai'

Wilt u in de zomermaanden bij ons 'Op'e Koai' of wilt u uw gasten hier onderbrengen? Wees er op tijd bij! Boeken kan via het formulier op de website www.pensionopekoai.nl, via mail of per telefoon.

Winterberging

Als vaste winterbergings-klant krijgt u al zeer binnenkort post in huis. Wilt u echter dit jaar ook bij ons in de winterberging komen óf heeft u kennissen en vrienden die hun boot bij ons willen onderbrengen? Geef dit dan z.s.m. aan, dan kunnen wij hier meteen rekening mee houden!

Informatie vindt u op onze website.

U kunt ons vanaf nu ook via Whatsapp bereiken! Voeg het volgende mobiele nummer toe aan uw contacten en stel uw vragen, evt. met foto per smartphone. 

+31 (0)6 11 366 354


P.S. Telefonisch contact s.v.p. ten alle tijde via het vast nummer laten gaan: +31 (0)566 601881
Copyright © 2016 RFU Jachtspecialist, All rights reserved.

Onze gegevens:
RFU Jachtspecialist
Pension 'Op'e Koai'
It String 9, 9011 TA, Jirnsum (NL)
T +31 (0)566 601881
info@rfu-jachtspecialist.nl
http://www.rfu-jachtspecialist.nl

Jachthaven - Winterberging - Onderhoud - Reparatie - Refit - Schilderwerk
Polyesterwerk - Mobiele jachtservice - 40-tons bootlift
'Frisian Cruiser' - Verkoop en bemiddeling - Logies en ontbijt - Camperplekken

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Schrijf u dan hier uit van de lijst

Email Marketing Powered by MailChimp