Copy
Nieuwsbrief Maart 2016

Maart roert zijn staart.... en doet april wat 'ie wil?

De narcissen en krokussen alweer boven de grond en het zonnetje dat af en toe al erg z'n best doet..., het is lente! De eerste schepen vinden hun plekje alweer in het water en de watersportkriebels kruipen bij een hoop mensen omhoog... Roerigheid op het RFU terrein dus!

Na een eerder gure dan koude winter zijn wij het 'te-water-laat'-seizoen met wisselend weer begonnen. Af en toe wat ochtenden waarbij we het ijs op de schepen vonden, vaak nog wat te koud om schepen in de antifouling te zetten, maar soms ook wat enthousiaste zonnestralen... een voorbode op een mooi vaarseizoen? Wij helpen het u (en ons) hopen!

Ondanks dat het werk-technisch niet de allerbeste omstandigheden waren om de schepen voor het seizoen klaar te krijgen... De week voor Pasen was het dan wel zo ver, een heerlijk gevoel altijd en heel fijn om de eerste gasten weer te mogen verwelkomen hier op de haven. De onstuimige Paasdagen hebben deze eerste gasten niet weerhouden om aan boord te zijn, maar een zgn. 'storm-rondje' (ter controle) door de haven op tweede Paasdag resulteerde wel in uitzicht op 'heerlijk in de boot zittende mensen' die gebaarden dat ze het toch wel erg hard vonden waaien (-; !
Het vele werk wat deze winter en dit voorjaar verzet wordt aan de diverse boten is te danken aan ons gewelidige RFU-Team dat, ondanks gezondheidstechnische tegenslagen, zich fantastisch door het werk heen slaat. Heeft u nu nog werk aan uw boot wat gedaan moet worden, vergeet dit dan niet tijdig door te geven. 

Wensen iedereen alva
st een fantastisch vaarseizoen met een hoop zonnestralen!

Tot snel!

Het  RFU-Team.

Verkoop en bemiddeling

De vraag naar nette gebruikte occasions neemt weer toe, en ook wij merken dat! Afgelopen weken hebben we de Barkas en haar nieuwe eigenaren 'uitgezwaaid', die hebben de boot meegenomen richting het Braassemermeer. De prachtig onderhouden verkochte Marnekruiser blijft 'by RFU', de nieuwe eigenaren van deze boot zijn druk met inrichten en 'eigen maken' van de boot, die op een prachtige ligplaats in de havenkom ligt.
De boten die nu nog in de expostiehal liggen zullen deels in die hal blijven óf deels te water gaan, beide is mogelijk en beide heeft zijn voor- en nadelen. De schepen die wij nu in verkoop hebben zijn zeker de moeite van het bezichtigen waard! Een in top-staat verkerende Kok-Kruiser, werkelijk een schip om te overwegen... opties té over! Keus uit 3 verschillende Spitsgatters in diverse prijsklassen, een Gilissenvlet voor de liefhebber en nog diverse andere boten. Kijk voor het overzicht vooral eens op www.jachtbemiddeling.frl . 

Aan de oproep om aan te geven wanneer een boot verkocht zou mogen worden, evt. in de 'stille verkoop' heeft zo veel reacties opgeleverd, dat wij dat als RFU-Team in deze drukke voorjaars-tijd niet helemaal voor kunnen blijven. Belangrijk is echter, dat wanneer wij uw gegevens met vraagprijs hebben, wij binnen ons klantenbestand al 'aan de slag' kunnen. Dus ook al staat uw boot nog niet in de lijst van 'te verkopen boten', het is wel actueel! Voor kopers dus ook een belangrijke boodschap: geef aan waarnaar u op zoek bent, aankopen voordat een boot te koop staat, kan een hoop kosten schelen! Dus ook potentiële 'zoekers' / 'inruilers' / kopers mogen zicht te allen tijde melden.

RFU Jachtspecialist

De haven wordt weer voller en de hallen weer leger... De tijd van verblijven op onze jachthaven is weer aangebroken. Wij werken er als RFU-Team hard aan om het terrein zo netjes en toegankelijk mogelijk te houden voor al onze gasten. Helpt u ons daarbij door:

  • het afval in de juiste containers te deponeren? Waar en hoe dit kan staat bij elk punt duidelijk aangegeven. Mocht dit voor u toch niet duidelijk genoeg zijn? Neem dan even de moeite om het te vragen op kantoor!  
  • mét ons de toiletgebouwen schoon te houden? Wij lopen deze dagelijks na, maar wilt u zelf na gebruik ook even achterom kijken zodat het voor de volgende bezoeker ook prettig is om gebruik te maken van ons sanitair. Mocht er onverhoopt toch iets op zijn of kapot dan kunt u dat bij ons aangeven.

          WIST U DAT:
  • u kosteloos WiFi-codes voor al uw apparatuur kunt ophalen in het havenkantoor?
  • wij de veiligheid van onze klanten zeer hoog in het vaandel hebben? Mede daarom plaatsen wij verspreid over het terrein reddingsboeien en zwemtrappen.
  • achter de schermen al druk wordt gewerkt aan de voorbereidingen van onze laatste nieuwbouwfase aan de Wjitteringswei?
Pension 'Op'e Koai'

Eindelijk mogen we het hardop zeggen.. sinds februari hebben we officieel de vergunning voor álle kamers in het pension, wat betekent dat we u nog beter van alle gemakken kunnen voorzien!
Linda en Pascal zijn de eerste week in maart druk aan het werk geweest om weer wat puntjes op de 'i' te zetten m.b.t. de aankleding van het Pension. Op alle kamers zijn dienbladen met waterkoker en thee met toebehoren geplaatst zodat men ook op de kamer kan genieten van een lekker kopje thee. De zolder op de overloop is een echte bezienswaardigheid geworden met als thema het reizen... Buiten is het terras weer netjes schoon gespoten zodat u ook buiten veilig en fris van ons terrein kunt genieten.

 

Voor ons is het een belangrijk gegeven dat er recensies of beoordelingen worden geplaatst, zo wordt onze vindbaarheid op het internet aanzienlijk vergroot! Mocht u zich dus geroepen voelen om een leuke recensie te plaatsen op de sites waar dit mogelijk is, dan zien wij dit graag tegemoet! Ons pension is op verschillende sites te vinden zoals: bedandbreakfast.nl, friesland.nl, prettigovernachten.nl, zoover.nl, tripadvisor.nl.

 

          WIST U DAT :

  • u ook geheel 'Self Supporting' kunt verblijven in ons Pension? Wij hebben een prachtig appartement met keuken waar u zichzelf helemaal zelf kunt redden en dus ook heel goed voor wat langere tijd kunt verblijven.
  • u ook gebruik kunt maken van ons ontbijt in het Pension als u aan boord verblijft? Meld dit uiterlijk 17.00 uur de dag van tevoren en schuif lekker en gezellig aan in onze ontbijtzaal!
  • er in het Pension ook gratis WIFI is?
Copyright © 2016 RFU Jachtspecialist, All rights reserved.

Onze gegevens:
RFU Jachtspecialist
Pension 'Op'e Koai'
It String 9, 9011 TA, Jirnsum (NL)
T +31 (0)566 601881
info@rfu-jachtspecialist.nl
http://www.rfu-jachtspecialist.nl

Jachthaven - Winterberging - Onderhoud - Reparatie - Refit - Schilderwerk
Polyesterwerk - Mobiele jachtservice - 40-tons bootlift
'Frisian Cruiser' - Verkoop en bemiddeling - Logies en ontbijt - Camperplekken

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Schrijf u dan hier uit van de lijst

Email Marketing Powered by MailChimp