Copy
Nieuwsbrief Mei 2016

En ja hoor... april deed wat 'ie wil!

Wat een weer hebben we gehad!!! Van té vroege warmte in het begin, naar vrieskou laat in april! Gevolgd door hoogzomer tijdens het Hemelvaart weekend... de natuur is niet te beïnvloeden en dat is maar goed ook!

Omdat de welbekende watersportkriebels voor de meeste mensen daarom wat later kwamen, zijn we nu nog steeds bezig met het te water leggen van verschillende boten... Het is een drukte van belang 'by RFU'! Nog even en de haven ligt weer helemaal vol... Op naar een mooi vaarseizoen!


Tot snel!

Het  RFU-Team

Complete waterrecreatie

Nu de haven weer gezellig gevuld is, of liever gezegd... i.v.m. mensen die al heerlijk met hun boot onderweg zijn, alweer hier en daar leeg... is het de hoogste tijd dat wij u (wellicht overbodig) goed informeren over wat wij op ons prachtige jachthaventerrein (en daarbuiten) voor u kunnen betekenen.

Naast de verkoopboten die u vindt via jachtbemiddeling.frl en die u nagenoeg allemaal op ons bedrijf kunt bezichtigen, hebben wij ook meerdere kleinere bootjes in de verkoop. Dus zoekt u nog een leuk bootje voor de (klein)kinderen? Informeer eens bij de balie!

Heeft u geen comfortabele bijboot, maar wilt u onze prachtige omgeving toch eens vanuit een ander perspectief óf vooral ook de nog onontdekte vaarwegen rondom Jirnsum ontdekken? Huur dan eens onze prachtige Bellus sloep genaamd 'Poarte fan Ljouwert'! Deze is al te huur vanaf € 75, incl. verrassende vaarroutes!

 

          WIST U DAT :

 • we naast de verhuursloep ook een open zeilboot (Valk), een SUP, waterfiets of BIC-kano's te huur kunnen aanbieden? 
 • we tevens fietsen voor de verhuur hebben, waaronder een E-bike.
 • we in het weekend op bestelling verse broodjes op de jachthaven hebben? De bestelformuliertjes hiervoor te vinden zijn in de hal van het havenkantoor op bij de spiegels in de toiletgebouwen.
 • u ook gebruik kunt maken van ons ontbijt in het Pension als u aan boord verblijft? Meld dit uiterlijk 17.00 uur de dag van tevoren en schuif lekker en gezellig aan in onze ontbijtzaal!
 • de vouchercodes voor WIFI gratis af te halen zijn op kantoor?
 • u gasflessen en dieselolie bij RFU kunt verkrijgen.
 • u per PIN kunt betalen?
 • RFU ook een kleine watersportshop heeft in het kantoor? Er zijn meerdere onderdelen op voorraad en anders is het op bestelling leverbaar.
 • we, omdat we met zoveel mensen op de jachthaven verblijven, er samen om moeten denken dat het sanitair schoon en toegankelijk is en dat onvolkomenheden gemeld worden op kantoor?
 • dit ook geldt voor het afval? Helpt u ons de afvalstroom te beperken en in goede banen te leiden? Het is 1 van de grotere kostenposten en op boetes betreffende foutief afvalbeheer zit niemand op te wachten.
 • u uw auto in 1 van onze hallen kunt parkeren wanneer u langdurig op vakantie gaat? En dat dit voor u als havengast gratis is?
 • onze mobiele jachtservice er ook voor u is, wanneer u met uw boot onderweg bent?
 • wij u adviseren belangrijke reserve onderdelen aan boord te hebben, zodat hulp onderweg vergemakkelijkt wordt?
 • u, mocht het deze zomer toch eens wat minder goed weer zijn, ook gebruik kunt maken van de Wellness faciliteiten in het Pension? Wij daar een zonnebank en infraroodsauna kunnen aanbieden?
Heeft u nog wensen of ideeën om uw en ieders verblijf op ons waterrecreatiebedrijf nóg aangenamer te maken? Loop dan gerust eens binnen op kantoor, wij staan er voor open! 
Pension 'Op'e Koai'

Na de rust van de winter draait ook het Pension inmiddels ook weer op volle toeren. Fijn om te merken dat steeds meer mensen de weg naar ons Pension 'Op'e Koai'  weten te vinden. Al dan niet in combinatie met het klussen aan de boot óf als onderkomen voor de gasten die aan boord ontvangen worden en waar een fijn onderkomen voor nodig is...

Maar ook buiten onze vaste RFU klantenkring om, boeken steeds meer mensen bij ons een fijne kamer. We zijn dan ook een prima plek om als bijvoorbeeld tussenstop te gebruiken als u op de fiets, per sloep of zelfs te voet door Friesland trekt. 

 

          WIST U DAT :

 • Jirnsum, en dus ook Pension 'Op'e Koai' aan de welbekende route van het Jabikspaad ligt? Perfect dus om bij ons een tussenstop te maken.
 • we ook een prachtig appartement met keuken verhuren, waar u zichzelf helemaal kunt redden en waar u dus ook heel goed voor wat langere tijd kunt verblijven.
 • er in het Pension ook gratis WIFI is?
 • het gehele huis (al dan niet in combinatie met uw eigen boot) ook erg geschikt is om familiefeestjes met overnachting in te organiseren, informeer naar de mogelijkheden.
 • wij t.b.v. zakelijke klanten ook vergaderarrangementen aanbieden?
 • u vooral weer eens op onze vernieuwde website van het pension moet kijken?
Copyright © 2016 RFU Jachtspecialist, All rights reserved.

Onze gegevens:
RFU Jachtspecialist
Pension 'Op'e Koai'
It String 9, 9011 TA, Jirnsum (NL)
T +31 (0)566 601881
info@rfu-jachtspecialist.nl
http://www.rfu-jachtspecialist.nl

Jachthaven - Winterberging - Onderhoud - Reparatie - Refit - Schilderwerk
Polyesterwerk - Mobiele jachtservice - 40-tons bootlift
'Frisian Cruiser' - Verkoop en bemiddeling - Logies en ontbijt - Camperplekken

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Schrijf u dan hier uit van de lijst

Email Marketing Powered by MailChimp