Copy
NIEUWSBRIEF 2: JULI 2016
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Altijd wat te doen bij Caecilia

Opnieuw een nieuwsbrief waarin wij u bijpraten over de activiteiten van het afgelopen half jaar. De afgelopen maanden stonden traditiegetrouw in het teken van optredens met Koningsdag en Dodenherdenking, maar St. Caecilia was ook aanwezig op diverse festivals in de regio. Hoogtepunt was uiteraard het Andere Rieuconcert in zalencentrum De Baron. Het grote orkest gaf zondag 22 mei een mooi concert met een hoog entertainmentgehalte tijdens het Ot en Sien festival in Twisk. ZOO!, ons orkest met talentvolle jeugd, ging zaterdag 18 juni helemaal naar Oostzaan voor het Twiske Festival. Foto's van de diverse optredens zijn te zien op onze Facebookpagina.

Andere Rieu-concert


Zaterdag 19 maart was De Baron het toneel voor Het Andere Rieu-Concert. Zangeres Eva Westenberg en zanger Frank Braas waren te gast, en er was ook ruimte voor een vrolijke wals en mars.En dat alles onder leiding van elke keer een andere Rieu, een zeer geslaagd concert! De foto's staan op onze facebook-pagina.

Cor en Renske jubileren

Wat een feest! Cor Lakeman 60 jaar muzikant bij St. Caecilia (dat is al sinds 1956!) en Renske Koedooder 50 jaar muzikant, dat werd op 26 juni goed gevierd. Cor en Renske werden onderscheiden, en daarnaast is Cor benoemd tot erelid. En erelid van St. Caecilia word je niet zomaar. Met muziek uit de Beierse map, een bbq, optredens van kleindochter Jade en alle bugels werd het een mooie jubilarisdag. De foto's staan hier.

Christien en Brigit winnen solistenmiddag


Opnieuw hebben saxofonist Christien Westerman en junior-collega Brigit Lakeman de Solistenmiddag gewonnen. Zondag 24 april won Christien bij de volwassenen en Brigitte bij de jeugd. Dit laat de rest toch niet op zich zitten, wie gaat volgend jaar de strijd aan met deze winnaars?

Hemelvaartweekend 2017: St. Peter und Paul Karlsruhe in Zwaag

Noteer het alvast in uw agenda: St. Caecilia's uitwisselingsorkest St. Peter und Paul uit het Duitse Karlsruhe komt weer naar Zwaag. Dit vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend, van 25 tot en met 28 mei 2017. Kijk ook eens op de website van onze gasten!

Hoornist Astrid Rijkhoff en bugelist Jago van der Stap (beiden ook bestuursleden) zijn zondag 29 mei trotse ouders geworden van dochter Femke, een heuse St. Caecilia-baby. Astrid en Jago, heel veel geluk gewenst met dit muzikantje in spé.
Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Like dan onze Facebookpagina en onze Twitter-account.
Reacties op deze nieuwsbrief zijn welkom via vrienden@stcaecilia.com.

Familieconcert 10 juli 2016

Inmiddels een traditie want het is zo vlak voor de vakantie weer tijd voor het Familieconcert. Buiten op het grasveld voor De Plataan is iedereen weer welkom voor een gratis concert. Het concert start om 15.00 uur

AGENDA

zondag 10 juli 15:00 - 
Familieconcert, Plataan (buitenconcert)
zondag 9 oktober
Studiedag leden
zaterdag 5 november
Festival Bodegraven
zondag 18 december
Kerstconcert
zaterdag 18 maart 2017
Voorjaarsconcert
25 t/m 28 mei 2017
Uitwisseling met St. Peter und Paul uit Karlsruhe in Zwaag
 

Vaste weekagenda

Repetitie orkest
Maandag 20.00 uur - 22.00 uur in De Plataan

Repetitie ZOO!
Maandag 19.00 uur - 19.45 uur in De Plataan

Muzieklessen
Maandagmiddag: koper
Woensdagmiddag: slagwerk
Donderdagmiddag: saxofoon

Vrienden en Super-vrienden


St. Caecilia is blij met een grote groep vrienden en supervrienden. Als u mensen kent die ook geïnteresseerd zijn in Caecila stuurt u de mail dan rustig door. 

Collecte


In de week van 17 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse collecte door de leden. St. Caecilia wil u bedanken voor uw donatie.

Website uit de lucht

Helaas is de website van St. Caecilia tijdelijk buiten gebruik door een technische storing. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website. Alle informatie plaatsen wij ook op onze facebookpagina.

Feestelijk


Opmerkelijke uitspraken

Dirigent:"Articuleer de stoffigheid er maar uit"

Dirigent tegen slagwerker: "Je speelde daar altijd goed, en nu speel je er een te weinig"
Bassist tegen slagwerker: "Ben je loof?
Copyright © *2016* *Muziekvereniging St Caecilia, Zwaag*, All rights reserved.


Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
U kunt zich hier afmelden: afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp