Copy

HARJU ELEKTER  e-Magazine  •  1 / 2018

Harju Elekter Groups omsättning för år 2017 överskred 100 miljoner euro


År 2017 var verkligen ett oerhört framgångsrikt år för gruppen – över 102 miljoner euro i intäkter, även rörelseresultatet är det högsta historiskt, 5,4 miljoner euro.


”Vi hoppades att 2017 skulle bli ett bra år, men trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde, det var en positiv överraskning även för oss”, sammanfattar Harju Elekter Groups VD Andres Allikmäe kring koncernens ekonomiska resultat för året som gått. ...
LÄS MER

Harju Elekter hjälper den finska marknaden att vädersäkra elinstallationer

 

Finlands största mässa för elindustrin, SähköTeleValo, ägde rum i Jyväskylä i februari och Harju Elekter fanns representerad med montrar från de två finska dotterbolagen Finnkumu och Satmatic.


I Finland finns ungefär 80 olika elnätsbolag och koncernen Harju Elekter har samarbetat med mer än hälften av dem. Därför är det oerhört viktigt för Harju Elekter att även vara närvarande på landets största mässor. ...
LÄS MER

Köpet av två bolag ökar kapaciteten för Harju Elekter på den svenska marknaden

 

Harju Elekter Group har varit verksam på den svenska marknaden i närmare 8 år genom att leverera stationer i olika utföranden och automatiseringslösningar till svenska kunder.


I slutet av förra året köpte Harju Elekter två bolag i Sverige – SEBAB AB och dess dotterbolag GRYTEK AB vilket ökade produktportföljen och gav nya marknader att sikta mot. ...
LÄS MER

Nya chefer i Harju Elekter Groups dotterbolag

Den 13 november 2017 utsågs Alvar Sass som en ny styrelseledamot till styrelseordförande för Harju Elekters estniska dotterbolag AS Harju Elekter Teletehnika, med ledningsansvar för dotterbolaget.
Den 1 januari 2018 utsågs den tidigare försäljningschefen Rainer Nurkkala till VD för AS Harju Elekters finska dotterbolag Satmatic Oy och Finnkumu Oy:s tidigare försäljningschef Maire Korpi till VD i Finnkumu Oy.
LÄS MERAS HARJU ELEKTER

Paldiski mnt 31, 76606 Keila, Estonia

(+372) 674 7400