Copy

HARJU ELEKTER  e-Magazine  •  1 / 2018

Harju Elekterin liikevaihto ylitti 100 miljoonan rajan 2017


Vuosi 2017 oli todellakin konsernille poikkeuksellinen. Myynti oli yli 102 miljoonaa euroa ja voitto kaikkien aikojen suurin 5,4 miljoonaa euroa.


“Toivoimme 2017 olevan hyvä vuosi, mutta tulos yllätti meidätkin,” Harju Elekter -konsernin hallituksen puheenjohtaja Andres Allikmäe toteaa päättyneestä vuodesta keskustellessamme konsernin tuloksesta. ...
LUE LISÄÄ

Harju Elekter auttaa suomalaisia parantamaan sähköntoimituksia säässä kuin säässä

 

Helmikuussa Jyväskylässä järjestettiin Suomen suurimmat sähköalan messut SähköTeleValoAV. Messuille osallistuivat myös Harju Elekterin kaksi suomalaista konserniyhtiötä Finnkumu ja Satmatic.


Suomessa on noin 80 sähköyhtiötä ja vähintään puolet näistä on tehnyt yhteistyötä myös Harju Elekterin kanssa. Siksi Harju Elekterin on oltava läsnä myös Suomen suurimmilla messuilla. ...
LUE LISÄÄ

Kahden yhtiön osto vahvistaa Harju Elekterin asemaa Ruotsissa

 

Harju Elekter -konserni on toiminut Ruotsissa aktiivisesti jo miltei 8 vuotta toimittaen ruotsalaisille asiakkailleen muuntamoita ja erilaisia teollisuusautomatiikkaan liittyviä tuotteita.


Viime vuoden lopussa Harju Elekter osti kaksi ruotsalaista yritystä, Sebab AB:n ja sisaryritys Grytek AB:n, mikä laajensi konsernin tuotevalikoimaa ja mahdollisti toiminnan laajentamisen uusiin lupaaviin markkinasegmentteihin. ...
LUE LISÄÄ

Uudet nimitykset Harju Elekter -konsernissa:

A13. marraskuuta 2017 AS:n Harju Elekter virolaisen tytäryhtiön AS Harju Elekter Teletehnikan hallitukseen liittyi hallituksen uusi puheenjohtaja Alvar Sass.
1. tammikuuta 2018 AS:n Harju Elekter suomalaisen konserniyhtiön Satmatic Oy:n toimitusjohtajana aloitti aiemmin myyntijohtajana toiminut Rainer Nurkkala, ja Finnkumu Oy:n toimitusjohtajaksi siirtyi yrityksen entinen myyntijohtaja Maire Korpi.
LUE LISÄÄAS HARJU ELEKTER

Paldiski mnt 31, 76606 Keila, Estonia

(+372) 674 7400