Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

6e Nieuwsbrief 2015-2016

Beste <<Voornaam>>,
 

Van de voorzitter

Het is zondag 3 april. Het weer is prachtig en Asser Boys speelt deze middag een thuis wedstrijd tegen LEO. Vol goede moed fiets ik richting het Asser Boys veld. Het is zo’n dag waarvan je denkt, die kan niet meer stuk gaan. Er is veel publiek deze middag en de supporters van de beide teams gaan al jennend met elkaar om. Ook na afloop is het mede door de live muziek (bedankt Wietze) uitermate gezellig. Tot dat ene moment. Verder doe ik er het zwijgen maar toe, maar op zo’n moment wil ik liever geen voorzitter van Asser Boys meer zijn.

Mijn vele oproepen om de trainersstaf van de G afdeling te ondersteunen, hebben eindelijk succes gehad.  Jarno van der Veen, speler van ons 5e team, heeft zich beschikbaar gesteld. Daar kunnen veel voetballende leden een voorbeeld aannemen. Klasse Jarno. Overigens meen ik mij te herinneren dat ik enkele weken geleden ook een team benaderd heb om ondersteuning te verlenen. Ben echter vergeten welk team dat was ???????

Onze penningmeester Jan Hennipman is meestal niet zo snel. Wel als het gaat om de afhandeling van de financiën, maar niet als hij zich voort beweegt. Het verbaasde mij dan ook bijzonder, dat hij mij in de rust van bovengenoemde wedstrijd voorbij snelde, met in het kielzog zijn dochter. Wat zou er aan de hand zijn vroeg ik mij af. Misschien hoge nood, maar nee het was een broodje hamburger van Piet. Maar hij heeft volgens mij wel een goed kosthuis, tenminste hij ziet er niet uit alsof hij niets te eten krijgt.

Afgelopen zondag draaiden Gerrit Kamminga, Bert Alberts en Jan Poel hun laatste of voorlaatste kantinedienst. Samen hebben ze ongeveer 100 jaar kantinediensten gedraaid. Fantastisch mannen, bedankt. Ook het team van Feike Prophitius, Lammert Joling, Jan Hunze en Simon Jongman zijn met hun laatste kantinediensten bezig. Jan en Simon, waren helaas door gezondheidsproblemen korte tijd geleden al gestopt.  Ook jullie mannen, na honderd jaar fantastisch bedankt. En ik kom er nog op terug. Gelukkig hebben de speelsters van onze 1e vrouwenteam spontaan aangeboden om de diensten van één ploeg over te nemen.

Eindelijk is ie er dan ; DE NIEUWE KASSA. Het meest besproken artikel van het afgelopen jaar. Eigenlijk wel een beetje vervelend, dat de aanschaf van een kassa , die op voorstel van de kascommissie, door de ledenvergadering werd geaccordeerd, zoveel stof doet opwaaien.

De eerste camping staat weer voor de deur. A.s. maandag 18 april moet alles al weer opgeruimd worden. De SENIOREN beginnen ’s morgens rond 08.30 uur. We kunnen nog wel enige hulp gebruiken.

Oh en niet te vergeten, zondagmiddag ben ik gewoon supporter. Denk daar eens aan. Heb je wat te vragen of ben  je het ergens niet mee eens, val me dan op zondag niet lastig, tenzij het de hoogste prioriteit heeft.
 
Jan Puper

Vrijwillgers zijn onbetaalbaar

"Ben jij ook onbetaalbaar", dan nodigen we je graag uit om je voor Asser Boys in te zetten. We kunnen nog wel iemand als jou gebruiken. Niet alleen bij het voetbal gebeuren, maar ook bij diverse activiteiten, zoals: de TT camping, Promotieclub Assen Oost en Winterwandeling. Maar je bent ook welkom als leider, barmedewerker, beheerder van computers, journalist, en ga zo maar door. Kom eens praten in de kantine of stuur een email naar info@asserboys.nl

Overschrijven? Voortaan digitaal, einde blauw formulier

Sinds december 2015 worden alle overschrijvingen, in de B-categorie, bij de KNVB digitaal behandeld. Door middel van Sportlink Club worden voortaan de overschrijvingen behandeld. Iedere speler die bij een andere vereniging wil gaan voetballen kan zich direct melden bij de nieuwe vereniging. Met uitzondering van de pupillen worden alle overschrijvingen alleen nog maar toegestaan voor het volgende seizoen (seizoen  2016/'17). Dit  noemen wij de reguliere overschrijvingsperiode. Deze loopt van 5 maart tot en met 15 juni 2016. 
Lees verder
Wedstrijdverslagen

Asser Boys 1:
Topkids:
Asser Boys G1

Bekertoernooi voor G-teams

Aanstaande zaterdag wordt het jaarlijkse KNVB Beker toernooi voor G-teams gehouden. Asser Boys organiseert deze dag. Vanuit Regio Noord zullen er 16 teams aanwezig zijn. Het toernooi begint om 13:00 en eindigt rond 16:30.

Er wordt gespeeld in 4 poules van vier teams. Er zijn twee poules voor de A-categorie en twee poules voor de B-categorie. Het G1-team van Asser Boys komt in een poule van de A-categorie uit, terwijl G2 in een poule van de B-categorie speelt.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld zijn, worden er nog kruisfinales gespeeld. Klik hier voor het complete programma en de poule-indelingen.

De prijsuitreiking is om 16:30. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de G-voetballers aan te moedigen.

Agenda

14-04: Super Bike camping t/m 17-4
16-04: Beker toernooi G-voetbal
25-04: Bijeenkomst positief coachen
29-04: Klaverjassen in de Oase
06-05: Top of Holland toernooi
07-05: Top of Holland toernooi

Opfriscursus ‘Positief Coachen’ voor Asser sportclubs

Assenbeweegt!Vaartwelzijn biedt op 25 april a.s. een opfrisavond aan voor trainers, coaches en begeleiders van alle sportclubs in Assen. Ook het kader van nieuwe clubs, die nog geen lid zijn van het Platform Positief Coachen in Assen, zijn van harte welkom. Wellicht een mooie kans om het positief coachen op te frissen of als een eerste start binnen de club. De opfriscursus wordt gehouden in de kantine van Asser Boys.
Lees verder

Mutatielijst leden 12-3-2016 t/m 12-4-2016

Klik hieronder op "Mutatielijst leden" om de ledenmutaties van 12 maart tot en met 12 april te bekijken.
Mutatielijst leden
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vv Asser Boys · Lonerstraat 100a · Assen, Drenthe 9403 TD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp